Dobrý den, vážení rodiče, zákonní zástupci,

dovolte mi jménem vedení školy poděkovat vám za projevenou důvěru v podobě podání zápisového lístku (v rámci zahájení středoškolského studia v září 2022) právě zde na lovosickém gymnáziu. Níže postupuji několik prvotních důležitých informací, které prosím veďte náležitě v patrnosti.

ROZŘAZOVACÍ JAZYKOVÉ TESTY - uskuteční se v pondělí 6. června dle pokynů uvedených "ZDE" (pdf).

UČEBNICE - v přehledu "ZDE" (pdf) vám sdílíme i seznam povinných (+ nepovinných doporučených) učebnic, které by měli mít studenti prvního ročníku při zahájení studia připravené (rodiče zajištují sami). V závěru června (pondělí 27. 6.) se uskuteční i školní "Burza použitých učebnic", kde lze také něco levně pořídit.

SEZNAMOVACÍ KURZ - uskuteční se v počátku září (7. - 9. září) na Máchově jezeře, na akci čerpáme dotaci (finanční spoluúčast rodičů tak bude velmi nízká), přihlášky dořešíme na přelomu srpna a září.

INFORMAČNÍ SYSTÉM EDUPAGE - rodičovské uživatelské účty vám budou aktivovány v závěru srpna (login + heslo obdržíte do mailu a stáhnete si zdarma aplikaci).

RODIČOVSKÉ SCHŮZKY - prvotní setkání s novými třídními (a dalšími pedagogy) i seznámení se s organizací výuky a provozem školy se uskuteční v úterý 6. září odpoledne.

ISIC STUDENTSKÝ PRŮKAZ - bude vyhotoven také v počátku září přímo ve škole, fotografie není potřeba (řeší škola), poplatek za zřízení činí 350 korun.

V případě jakýchkoli dalších dotazů případně kontaktujte zástupkyni ředitele Pavlu Linkovou (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).
Zároveň průběžně sledujte i školní profil https://www.facebook.com/gymlovo/ a web https://gymlovo.cz, kde pravidelně aktualizujeme důležité informace.

S přáním příjemného zbytku dne se na viděnou i další spolupráci těší

Marek Bušek, ředitel školy, Gymnázium Lovosice