Balada pro banditu S potěšením sdílíme aktuální pozvánku k chystanému muzikálovému představení "Balada pro banditu", které v polovině prosince (12. 12.) symbolicky zakončí letošní oslavy sedmdesátého výročí lovosického gymnázia. GYMLOVO (ve spolupráci s Centrem kultury LOVOš) vás zve na inscenaci nesmrtelného příběhu o lásce, zradě, touze po svobodě a nakonec vraždě.

V hlavních rolích se představí výhradně naši studenti (Kristián Valeš, Alžběta Liscová, Adéla Wajshajtlová, Matouš B. Marjanko, Daniel Zeman, Ondřej Pruksch, Magdalena M. Marjanková, Jiřina Pelikánová, Antonín Ptáček, Anežka Kolářová, Barbora Maternová, Magdalena Petrová, Ema Žamberská, Matyáš Vosyka, Karolína Podhorská, Daniel Rambousek, Jana Suchanová a další členové pěveckého sboru Tutti Pazzi) pod režijní taktovkou učitelky Jozefíny Štěpánové a za hudebního doprovodu Milana Materny, Marka Nováka a Anny Škrdletové.

Nenechte si tedy herecké i pěvecké výkony mladých gympláků a přijďte si odpočinout od předvánočního shonu.Vstupenky jsou již nyní v prodeji - zde.

Balada pro banditu 122023 zvadlo small