Vážení rodiče, zákonní zástupci,

postupujeme vám (odkazy na PDF - viz. níže) finální výsledkové listiny "Přijímacího řízení (termín jaro 2203)" do osmiletého a čtyřletého studia našeho gymnázia pro školní rok 2023 / 2024. Výsledky jsou uvedeny v anonymizované podobě (dle ID uchazeče, číslo najdete vpravo nahoře v pozvánce ke zkouškám).

V případě, že je u uchazeče uvedeno "PŘIJAT", neprodleně obratem nám prosím oznamte stručné avízo (mailem na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.), zda u nás opravdu nastoupí nebo ne. Osobně toto Rozhodnutí zde u nás již přebírat není potřeba (poštou se poté také již nezasílá).

"ROZHODNUTÍ O PŘIJETÍ" si mohou zákonní zástupci uchazečů, kteří k nám od září do studia skutečně NASTOUPÍ, začít osobně vyzvedávat od úterý 2. května 2023 (v tento den 13 až 16 hodin, v další pracovní dny vždy v čase 8 až 15 hodin, kancelář školy, paní Došková). S sebou si rovnou vezměte "Zápisový lístek", nicméně určitě do něho nevpisujte žádná data, vyplníte až na místě v kanceláři. POZOR! Zápisový lístek je nutné doručit do školy do 10 pracovních dnů (nejpozději tedy do středy 17. května 2023)!

V případě uchazečů o čtyřleté studium zároveň potvrďte volbu výchov a druhého jazyka (formulář - viz. odkaz níže), ten vezměte vyplněný také rovnou do školy. Další informace pro nastupující studenty budou následovat (termín rozřazovacích jazykových testů, volba učebnice, Burza učebnic, ISIC karta, Seznamovák aj.)

V případě NEPŘIJETÍ žádáme o vyzvednutí "Rozhodnutí" v kanceláři školy (úterý až čtvrtek, 2. - 4. května 2023, v čase 8 až 15 hodin), probereme s vámi na místě smysluplnost případného podání Odvolání (toto Odvolání lze donést rovnou s sebou). Osobně nevyzvednuté Rozhodnutí o nepřijetí budou následně v pátek 5. května 2023 odeslána poštou.

"4L studium_vysledky 2023" (PDF)

"8L studium_vysledky 2023" (PDF)

"Volba jazyk + výchovy_4L studium" (PDF)

Děkujeme za včasnou součinnost a spolupráci.

Mgr. Marek Bušek, ředitel školy, Gymnázium Lovosice