Vážení rodiče, zákonní zástupci,

v přílohách (odkazy - viz. níže) najdete předběžné neoficiální výsledkové listiny přijímacího řízení v termínu jaro 2022 (pro školní rok 2022 / 2023). Tyto sestavy jsou uveřejněny anonymně pod ID uchazeče (toto číslo najdete vpravo nahoře v elektronické pozvánce ke zkouškám).

Pokud má uchazeč (bez ohledu na podbarvení) již nyní uvedeno "PŘIJAT" (a chce opravdu začít studovat u nás), již zítra (pátek 29. dubna, POZOR! Až v čase od 12 do 16 hodin) je možné se osobně dostavit do kanceláře školy (1. patro, paní Došková) a lze zde odevzdat tzv. Zápisový lístek (návod k jeho vyplnění jsme vám zaslali mailem).

Pokud je uchazeč v listině "PŘIJAT", nicméně je přijat i jinde (a nastoupí ke studiu na jiné škole), tuto skutečnost nám prosím stručným sdělením bezodkladně mailem oznamte na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

V případě, že má uchazeč uvedeno "NEROZHODNUTO", sledujte prosím nadále web naší školy, v pondělí 2. května uveřejníme oficiální konečné (redukované) výsledky přijímacího řízení, kde bude již finální a definitivní informace o ne/přijetí.

A jestliže má uchazeč uvedeno "NEPŘIJAT", obratem prosím kontaktujte přímo ředitele školy (tel. 602 289 588), probere s vámi způsob vyzvednutí rozhodnutí o nepřijetí a eventuální možnost i smysl eventuálního podání odvolání (info máte také v mailu).

Výsledky 4L studium PZ 2022 - neoficiální (PDF)

Výsledky 8L studium PZ 2022 - neoficiální (PDF)

Děkujeme za součinnost i spolupráci.
Marek Bušek, ředitel školy, Gymnázium Lovosice