logoujeprirfakV polovině léta vstoupil do svazku manželského náš bývalý (zároveň velmi šikovný a úspěšný) student pan Aleš Kubíček, který vyslovil své "ANO" novomanželce Elišce v lesích středočeských brdských kopců.

Osobně mu na místě blahopřáli nejen někteří jeho tehdejší spolužáci z GYMLOVO stejně jako naši další mnozí absolventi (mj. také z řad hudebního uskupení No Headache, kteří novomanželům na místě zahráli), studenti a dokonce i ředitel školy. Aleš byl v rámci studia lovosického gymnázia špičkovým premiantem napříč ročníky, což následně potvrzoval i v rámci vysokoškolských studií Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. V současné době již profesně působí na jednom z pražských soudů a do budoucna by se rád spravedlivým soudcem sám stal. V neposlední řadě je všem dobře znám i z pozice moderátora mnoha maturitních plesů našich ročníků i řady dalších společenských akcí  
Také my přejeme jemu i Elišce hodně štěstí a lásky, ať se oběma patřičně vede v rodinném i profesním životě, buďte šťastní!
(FOTO: Jaromír Zubák)
WhatsApp Image 2023 08 25 at 08.23.02
WhatsApp Image 2023 08 25 at 08.23.28