logoekologie44Velmi si vážíme aktivního zapojení nejmladších studentů z Primy, kteří doslova "vzali za svou" jednu z našich interních výzev ohledně úklidu svého nejbližšího okolí. V rámci občanské výchovy, kde aktuálně probírají (i vyučující Jozefíně Štěpánové děkujeme) kapitolu o životě na vesnici a ve městě, se společně rozhodli, že každý doma vyrazí na procházku a bude se snažit ve svém okolí pomoci dle svých možností "uklidit".

A jak třeba hodnotil své počínání Marek Novák? "Vydal jsem se polní cestou z Čížkovic do Radostic. Sbíral jsem většinou plasty a byl jsem opravdu překvapen, co všechno dokážou lidi v přírodě vyhodit." A v kuloárech se šušká, že další obdobná (velmi záslužná) aktivita našich gympláků se v nejbližší době opět chystá.
Jste opravdu úžasní, moc díky, ve svém úsilí prosím vydržte. Je vážně skvělé, že vám osud vaší okolní přírody není zcela lhostejný! Snad i ostatní kolem nás se začnou konečně chovat stejně 👍👌🙂 A zároveň je naprosto alarmující a smutné, jak hodně ubohým způsobem se někteří "taky-lidé" dokáží venku chovat a konat 🙁

odp12

odp12

odp0

odp14

odp21