logosbory2S potěšením konstatujeme, že s neutuchajícím úsilím v této fázi pracují a pilně se připravují na svá blížící se veřejná vystoupení oba naše školní pěvecké sbory. Tradiční uskupení IN FLAGRANTI (pod taktovkou dlouholeté sbormistryně Pavly Linkové), jehož členové se rekrutují zejména z okruhu přátel našeho gymnázia, nyní usilovně zkouší na svou brzkou vánoční

"šňůru". A také studentský sbor, na jehož znovuobnovení má zásluhu naše nová učitelka hudební výchovy Jozefína Eichlerová, má napilno. Na první polovinu prosince dokonce chystá i víkendové přípravné soustředění v budově školy. A oba sbory by se navíc letos měly představit i v rámci projektu s názvem Česko zpívá koledy, což je akce dobrovolného veřejného zpívání, tentokrát s datem konání ve středu 14.12. na lovosickém náměstí. Oběma tělesům přejeme mnoho zdaru a širokou posluchačskou obec při jejich vystoupeních.

A zároveň velmi rádi postupujeme odkaz na záznam vystoupení sopranistky Jozefíny Eichlerové, jejíž koncert se uskutečnil v kostele sv. Klimenta v Odolena Vodě v závěru března, a to v rámci tzv. Literární kavárny. Na její výkon se podívejte zde: https://www.youtube.com/watch?v=CrQCaGKnP4g.